0

Tilbakemelding på et av mine dikt “Vestavind”

Posted by admin on March 13, 2012 in Diverse |

 

Må bare fortelle om en hyggelig tilbakemelding jeg fikk på et av diktene mine: “Vestavind”.  Slikt er hyggelig å få og gjør at det er morro å publisere noe av det man sitter å knoter med.  Diktskrivning er noe jeg holdt litt på med før, den gangen jeg hadde litt bedre tid og kanskje litt mere ro til å reflektere og være kreativ på den fronten men kommer sikkert til å ta det opp igjen en gang.

Her kommer tilbakemeldingen jeg fikk fra en som fant diktet mitt på nettet:

———————————————————————

Hei,

Må bare fortelle deg, eller heller takke deg for det vakre diktet: Vestavind. I forbindelse med jakten på en verdig og poetisk avsluttning i talen til min brud under bryluppsmiddagen, lørdag for tre uker siden, kom jeg til å finne dette diktet som klinger så bra, og som uttrykker nettopp det jeg ønsket å si til min kjære. (Hun er vestlending)

Derfor, etter å ha trålet gjennom diverse litterære verk, både på norsk og engelsk, ble jeg så glad da jeg fant dette, og jeg tok meg den frihet å låne det i denne anledning, til alle gjestenes tåredryppende glede, og ikke minst til min kjæres lykkesukk….

Håper det var i orden. Håper også at du fortsetter å skrive, og at vi alle fortsatt får gelden av å lese dem.

Takk Jonathan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2009-2020 Petters refleksjoner All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.