0

Playing For Change

Posted by admin on July 11, 2011 in Samfunn |

En ting jeg brenner for er organisasjonen Playing For Change. Dette er en ideel organisajon som ved sitt arbeid, gir penger til å bygge fullt utstyrte musikkskoler i fattige land. Med instrumener og opptaksmuligheter. Gir barn i den 3. verden mulighet til å lære seg dette universelle språk og utøve det. Inntektene kommer vesentlig fra salg av CD/DVD og konserter hvor musikerne er hentet fra hele verden, også europeiske vestlige land, hvor de alle har til felles at de er gatemusikanter og spiller for småpenger (Pkaying for change). CD og videoer er spilt inn slik at det er gjort opptak av hver enkelt, i det landet de bor, ute på gata eller der de spiller. Bassisten kan være fra Kongo, en saksofonist fra Paris, en sanger fra Venezuela, en gitarist fra Italia osv… alle gatemusikanter og de spiller hver for seg, der de bor. Så er alt mikset sammen slik at det høres ut som de er samlet i et studio. Fasinerende. Mange bra musikere rundt omkring. Jeg støtter denne organisasjonen fordi jeg selv er glad i musikk og vet hvilken glede det gir å kunne traktere et instrument. Jeg vil gjerne gi denne muligheten til de som ikke på egen hånd har midler til det. Dette er musikkens svar på “RIGHT TO PLAY” (Johan Olav Koss) og jeg oppfordrer alle andre musikere og musikkinteresserte til å gjøre det samme. Støtt dem ved å kjøpe deres CD og DVD’er. PLAYING FOR CHANGE !!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2009-2020 Petters refleksjoner All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.