0

Folk på reise..

Posted by admin on May 26, 2011 in Samfunn |

Ja jeg er på reise igjen. Sitter på Gardermoen akkurat nå. Min første reise etter påsekferien. Rett fra en ukes fri og et lliv uten å bli styrt av klokken til et liv hvor man nettopp blir det. Opp klokken halv tre for å være klar til taxien som kommer kvart over fire som skal ta meg ned til jernbanen der toget går syv minutter over halv fem for at jeg skal rekke flyet som går fra Gardermoen fem på åtte. Ja må være her såpass tidlig for men vet aldri hvor lang kø det er ved innsjekk og sikkerhetskontrollen. Og togene går jo med en times mellomrom så da hadde jeg ikke noe valg. Tøft nok å stå opp så tidlig når man vet det også blir en lang arbeidsdag men det får gå. Fikk jo litt tid her på Gardermoen til en god frokost og en kopp kaffe før jeg må gå til flyet og det er i slike venteperioder man kan sitte og studere folk som er på reise. Det er liksom to forskjellige verdener før og etter sikkerhetskontrollen. På “utsiden” er folk stresset og kan omtrent gå deg ned for de har så mye å tenke på 🙂 Mens her på baksiden, da har man liksom kommet igjennom (puh…..) og kan slappe av og bare vente…vente…vente… Her har folk god tid..mens på utsiden småløper folk og er dønn konsentrert på det de skal gjøre. Sjekke inn på automatene hvor de må finne fram referansenummeret (hvor pokker har jeg den igjen) og bagasjetagger som skal fives av og kvittering som skal tas vare på. Det er så mye som må ordnes og hvor pokker ble det av småen nå da ? Han stod jo rett ved siden av meg ….at han ikke kan stå stille. Så var det ut og lete etter minstemann. Der var han ja…KOM HIT !!!!…. Nei søren. Lang kø ved bagasjedroppen. Hvorfor i svarte er det bare to skranker som er betjent ? Og jeg som har så dårlig tid. Jeg får sette på taggene mens jeg står i kø og river med meg junior og presser meg inn som nestemann i køen. Hold dette mens jeg setter på lappene, og lesser 7-åringen med vesker og poser mens mor prøver å finne ut av hvordan man får av limpapiret på taggene. Endel var man framme og fikk levert bagasjen og fikk vite at man kanskje burde ha kommet en halv time tidligere for det er lang kø i sikkerhetskontrollen. Joda…20 minutter ventetid. Med minstemann på slep (vi skulle hatt rollerblades på i dag) stormes det mot køen foran sikkerhetskontrollen og prøver så godt man kan å dytte køen fremover. Men den lever sitt eget liv. Folk går i museskritt fram mot slusen. Og så var det biletten igjen ja…den må jo vises før man får lov til å strippe og gå igjennom kontrollen. Mener jeg hadde biletten her i stad men nå var den liksom ikke der jeg hadde lagt den. Hvem har lagt biletten i DET rommet i baggen da ??? Jeg ser rundt meg men det er ingen å skylde på så da holder jeg heller kjeft…. Endelig framme ved porten som fører inn til stillheten. Om man slipper igjennom……… Men nei…nå er det JEG (Petter)…som må raske på. Her sitter jeg og skriver på bloggen min og tiden løper. Flyet går om 25 minutter jeg det er laaaaaaaaaangt til gaten. De var dette med å la seg styre av klokken igjen da. Det er slutt på ferien 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2009-2020 Petters refleksjoner All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.