0

Endelig seier for Sandefjord Fotball

Posted by admin on April 17, 2011 in Sport |

Endelig kom sesongens første 3 poenger for Vestfolds stolthet og flaggskip, Sandefjord Fotball.
Det skjedde mot Finnmarks fotballstolthet, Alta.
Et lag som Sandefjord på papiret burde slå men som alltid skal man aldri ta noe for gitt. Sandefjord var best i så og si alt men sleit som vanlig foran motstanderens mål og det tok tid før man fikk hull på byllen. Men da kom de også raskt. 3-1 til guttane i blått og vel fortjent. Guttane virket trygge i spillet sitt i dag. Alle ledd virket trygge og så til å trives utpå der. Det er godt og se og det lover godt foran de kommende kampene. Håper de gode spillet det tross alt har vært etter at serien startet vil gi de selvtillit som er godt å ta med seg når vi møter sterkere motstand.

Jeg syns også rammen rundt kampen er bedre i år enn tidligere. Arrangementsmessig er det bedre både før kampen og i pausen. Fint med live sang. Det er med på å trekke publikum med og få opp stemningen. Veldig bra.

Godt og varmt på Komplett.no Arena i dag 🙂

GOD PÅSKE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2009-2020 Petters refleksjoner All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.