0

Carl I Hagens troverdighet

Posted by admin on October 26, 2010 in Politikk |

Carl I. Hagen sier ikke OM jeg blir Oslo’s nye ordfører men han sier NÅR.
Javel…….slik snakker en vinner, vil mange hevde.
Nå er det ikke Carl I. Hagens noe overmektige selvgodhet som er problemet mens han troverdighet når han sier at han som ordfører i Norges største fargerike samfunn vil være samlende for alle nasjonaliteter. Det Hagen sier virker stikk motsatt av det han gjør.
Når Hagen går hardt ut mot innvandere og taler Frp’s innvandringspolitikk med klar adresse til minoriteter så er det vanskelig for noen, selv som etnisk Norsk, å forstå hvordan Hagen kan bruke en av/på knapp dersom han blir ordfører og vil være samlende for ALLE innbyggere av Oslo.
Jeg tror det er svært få som tror Hagen er en så personlighetsspaltet at han kan inneha to så vidt forskjellige personligheter med to sett verdisyn og meninger om integrering og rettigheter for minoriteter. Jeg tror det kun er Hagen selv, om noen, som kan tro på dette.

Det er DA jeg syns det er merkelig av Hagen å gå bombastisk ut og si at NÅR jeg blir ordfører. For jeg tror Carl Ivar at du heller skulle formulere deg med OM om ikke heller DERSOM…for sannsynligheten for at Oslos befolkning har troverdighet til at du skal gjennomgå en total forandring er nok minimal. Alt annet ville være høyst merkelig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2009-2020 Petters refleksjoner All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.